В районі започаткують вишкіл «Джура-Прикордонник»

23 Червня 2017, 14:25
1974

Міністерством молоді та спорту України спільно з управлінням молоді та спорту КОДА, Державною прикордонною службою, Міністерством освіти і науки з 25 по 27 квітня у смт Козин на базі культурно-оздоровчого центру «Пролісок» було проведено Всеукраїнський форум «Український кордон – 2017».

До заходу долучились представники комунального закладу Київської обласної ради «Київський обласний молодіжний центр», громадських організацій «Центр патріотичного виховання дітей та молоді «Юний прикордонник» та «Молодіжний клуб Джура». У форумі взяли участь 210 осіб з 19 областей України. Метою заходу була підготовка учасників за додатковим напрямком Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»), «Джура-Прикордонник» у прикордонних районах України.

Оскільки Шацький район - теж прикордонний, тому відділом освіти, молоді та спорту Шацької РДА започатковується вишкіл для дітей та молоді «Джура-Прикордонник».

У липні відбудеться Всеукаїнський вишкіл «Джура-Прикордонник» у формі всеукраїнського наметового таборування у м.Оршанець (Черкаська обл), в якому братиме участь делегація з Шацького району, формуванням якої займається відділ освіти, молоді та спорту Шацької РДА. Відповідає за відправку делегації Катерина Корнелюк, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024