Опублікували архівне відео святкування 30-річчя санаторію «Лісова пісня»

11 Січня 2021, 10:20
7498

Двогодинне архівне відео святкування 30-річчя санаторію «Лісова пісня», яке відбувалося 1 квітня 2001 року, опублікували на ютуб-каналі.

Опублікував унікальні кадри ювілею волинської здравниці відомий волинський журналіст Андрій Гнатюк.

На відео  – унікальні архівні кадри про те, з чого розпочинала свою діяльність одна з найбільш відомих здравниць України, розповідь про тогочасну діяльність та плани розвитку санаторію з вуст тодішнього директора «Лісової пісні» Віктора Карпука, заступника голови Волинської обласної ради Василя Струка. 

Про нові методики лікування та реабілітації пацієнтів розповідають тодішня начальниця медичної частини санаторію, а нині – директорка здравниці Руслана Дибель, лікарка Мирослави Демчунь, рефлексотерапевтка Лесі Берестюк, інструкторка з лікувальної фізкультури Галина Редько та інших лікарів та працівників здравниці.

А ще у відео – концертна програма, присвячена 30-річному ювілею санаторію, вітання від тодішніх представників області та польських колег, влади Шацького району, зокрема, тодішнього представника президента в районі Володимира Найди. А ще – розповіді тодішніх працівників санаторію та відпочивальників.

Пісенні вітання линули від народного фольклорного колективу «Лісова пісня», відомої шацької співачки (на жаль, нині покійної) Світлани Приймук, Степана Мазурка та інших виконавців.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром