Опитування: за що вдячні шачани 2020 року

31 Грудня 2020, 16:45
2213

2020 рік видався складним, багато хто хоче, щоб він швидше закінчився.

Журналісти Район.Шацьк розпитали у жителів громади, що хорошого було в цьому році. Наші читачі поділилися тим, за що вони вдячні року, що проходить.

Якщо Ви теж маєте чим поділитися, ласкаво просимо писати в коментарях. Нумо ділімося позитивом напередодні Нового року!

Петро Зуб, екскурсовод:

– Отже, про хороше в цьому році... Не дивлячись на пандемію і все що з нею пов'язане до нас влітку все одно приїхали мандрівники з різних куточків України... Через те, що кордони були закриті, то багато хто вперше в житті відкрив для себе Шацькі озера... Одна жіночка в кінці екскурсії так і сказала: «Дякую коронавірусу за те що дав мені можливість побувати в такому гарному куточку України!» Особисто я вперше в цьому році зустрів схід сонця посередині озера Світязь. Це було щось неймовірне!!! Туристи які були з нами спочатку довго вагалися і не дуже хотіли їхати на цю екскурсію... Бо ж треба дуже рано вставати і т.д. Але в результаті всі були задоволені, приємно вражені, і казали що це був найкращий схід сонця у їхньому житті!!!

3

 

Олена Бакун, директорка школи с.Острів'я:

Рік дійсно був не легким, але я думаю що для кожної людини він залишив якісь приємні моменти та спогади. Для когось підкорення нових вершин, для когось нові відкриття, хтось зустрів справжнє кохання, хтось знайшов улюблену справу... Особисто я хочу подякувати 2020 рік за те, що всі рідні та знайомі здорові, за підтримку, допомогу, довіру, взаєморозуміння колег та друзів. Цей рік також приніс мені перемогу у районному конкурсі "Вчитель року 2021", а також я виграла пральну машину в магазині "Копійочка". Звичайно були й неприємні моменти, але не хочеться їх згадувати. Тому хочу побажати всім в Новому 2021 році міцного здоров'я, злагоди, достатку, взаєморозуміння, кохання, друзів вірних, гідної оплати праці, Божого благословіння та щоб нарешті зник цей вірус і настав мир в Україні!!!

2

 

Наталія Новікова, жителька Шацька

– 2020 рік за багатьма параметрами видався важким, це період випробовувань. Непрості умови спонукали людей жити сьогоденням і присвячувати час лише тому, що для них дійсно важливо. Хтось знайшов кохання свого життя, хтось дочекався поповнення в сім'ї, хтось має професійні досягнення, хтось радіє, що їх обійшли стороною хвороби. Для нашого Шацького краю 2020 рік був позитивним: створилася одна територіальна громада та обрано нового голову селища. В 2020 році розпочато ремонт доріг: автомагістраль загального користування державного значення, дорога від центру Шацька до с. Світязь та автомобільна дорога місцевого значення Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтове. Хочеться подякувати цьому році, що не було втрат серед наших земляків, які захищають нас на Сході України, помолімося за їхнє здоров’я і щасливе повернення з перемогою до рідних домівок. Нехай 2021 рік стане для нас щасливим роком нових ідей, знакових подій і змін на краще, щедрим на вдачу і запам’ятається тільки добрими подіями.

1

 

Галина Янчук, жителька Шацька:

– Дякую за те, що всі живі та здорові. За те, що отримала Подяку міністерства освіти і науки України за хорошу роботу

1

 

Роксолана Цвид, юристка, депутатка Волинської обласної ради:

– От і закінчується ще один рік. 2020 рік був важким, - з різними проблемами, хворобами, бідами й нещастями. Але, було і багато хорошого в цьому році.
Всі мої рідні живі та здорові, цей рік приніс багато змін у моєму житті. Треба бути вдячним за те, що доля не дає застоятися на одному місці. Зміни штовхають нас до руху, підбурюють знаходити щось нове, навіть якщо здається, що вони не на добро. Але я впевнена, що все буде як найкраще!

2

 

Мирослава Цюп'ях, журналістка: 

– Нарешті відходить у небуття складний 2020-й рік. Так хочеться, щоб він забрав з собою війну на Донбасі, епідемію коронавірусу, чвари й розбрат, які розділяють українців. «Аби не гірше…», – часто чую від людей фразу, якою вони себе заспокоюють. А чи може бути щось гіршим за пролиту кров захисників України, за сльози безутішних вдів, матерів, сиріт? За тисячі людських життів, які забрав смертоносний COVID-19? На жаль, ми починаємо звикати до цих страшних реалій, пристосовуємося до них, байдужіємо... Але не можна жити одним негативом – це призводить до відчаю, провокує хвороби. Важливо помічати хороше і черпати з нього сили. Добре, що відбулися вибори, і Шацький район став єдиною громадою. Прекрасно, що наповнилося водою наше величне озеро Світязь. Чудово, що будуються дороги, тротуари, функціонують школи, дитсадки, лікарня. Слава Богу, що небо над Шацьком не затьмарене димом від вибухів, полиці в магазинах – переповнені, дорослі працюють, діти навчаються, новорічні ялинки сяють вогнями. І в житті кожного є люди, поруч з якими тепло, радісно і комфортно. З Новим роком! З новим щастям! З новою надією!

5

Олександр Черняк, житель с.Світязь, студент Львівської богословської семінарії:

Я дякую Богові за цей рік!В цьому році, я НЕ захворів на COVID-19(або ж не відчутно перехворів)) 2020 рік приніс переосмислення багатьох речей і відношення до них, продемонстрував, що насправді є пріоритетним в моєму житті, насправді я змінився за цей рік!

3

 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром