В бюджеті Шацької громади мають закласти гроші на вакцину від грипу

24 Грудня 2020, 12:45
2229

22 грудня в Шацькій райдержадміністрації під головуванням заступника голови райдержадміністрації Володимира Самусєва відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На порядку денному розглядалося питання про забезпечення протиепідемічних заходів щодо профілактики грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій в районі.

Про це повідомляють у Шацькій РДА.

Про забезпечення протиепідемічних заходів щодо профілактики грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій в районі доповідала Світлана Крецу, директора Шацької лікарня та Катерина Жданова-Кузько, лікар-інфекціоніст лікарні.

Заслухавши інформацію, з урахуванням її обговорення та з метою недопущення ускладнень санітарно-епідемічної ситуації в районі, члени комісії доручили Шацькому селищному голові Сергію Карпуку в установленому законодавством порядку передбачити кошти для проведення вакцинації проти грипу. В першу чергу таку вакцину мають отримати ті, хто перебуває в групах медичного, епідемічного та професійного ризику.

Також очільник громади має забезпечити готовність до епідемії грипу закладів охорони здоров’я, освіти, культури, сфери обслуговування, що передбачає запас дезінфекційних, антисептичних, противірусних препаратів, засобів особистої гігієни, індивідуального захисту.

Керівництво Шацької лікарні забезпечуватиме діагностику грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій з COVID-19.

Підрозділи райдержадміністрації та селищної ради проводитимуть нагляд за відвідуваністю в дошкільних та навчальних закладах для того, щоб мати можливість швидко прийняти рішення щодо обмежувальних заходів.

Коментарі
24 Грудня 2020, 16:09
Якщо примусово від грипу не вакцинують, якщо в самій лікарні ніхто не хоче вакцинуватись, то кому підуть гроші громади? На оплату засобів конкретним продавцям та премії організаторам.
Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024