Проєкти з Шацька пройшли попередній відбір на фінансування за кошт фонду регіонального розвитку

19 Грудня 2020, 09:50
3309

18 грудня 2020 року під головуванням  голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка за участю заступника голови облдержадміністрації Ігоря Чуліпи відбулось засідання регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм (проєктів), що можуть реалізовуватися коштом державного фонду регіонального розвитку.

Про це повідомляють на сайті Державного фонду регіонального розвитку.

На засіданні комісія затвердила результати попереднього конкурсного відбору інвестиційних проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися коштом державного фонду регіонального розвитку у 2021 році та рейтингову оцінку інвестпроєктів окремо по кожному з напрямів.

Читайте також: В Шацькому районі хочуть реалізовувати проєкти за кошти Міністерства регіонального розвитку

Члени комісії вирішили включити до переліку потенційних проєктів-переможців - інвестиційні проєкти регіонального розвитку, що фінансуватимуться у 2021 році за кошти ДФРР в розрізі технічних завдань, що набрали більш як 40 балів.

Проєкт Волинської обласної ради «Нове будівництво мультифункціонального спортивного комплексу на базі практики спортивно-оздоровчого табору «Гарт» на ОЗ. Світязь Шацького району Волинської області» набрав 67 балів.

Проєкт «Реконструкція  лікувального корпусу № 4 з розширенням (добудова басейну, спортзалу та перехідної галереї) Волинського обласного санаторію «Лісова пісня» в  с. Гаївка  Шацького району Волинської області» набрав 46,58 бала.

Проєкт зі Згоран «Капремонт спальних корпусів №2,№4 філії «Світанок» Волинського обласного санаторію «Лісова пісня» набрав 44,17 бала.

Інвестпроєкти, які отримали більшість голосів у розрізі технічних завдань:

  •  підвищення конкурентоспроможності регіональної економіки – три проєкти;
  •  розвиток людського капіталу та підвищення якості життя населення –12;
  •  розвиток транскордонного співробітництва – один;
  • раціональне використання природних ресурсів та екологічна безпека – один;
  • розвиток спортивної інфраструктури – п'ять;
  • енергоощадження державних і комунальних навчальних та медичних закладів – два інвестпроєкти.

Проєкт, який подала Шацька райдержадміністрація «Створення футбольно-легкоатлетичного комплексу з реабілітаційно-оздоровчим напрямом на базі стадіону в смт Шацьк Шацького району Волинської області» набрав 31,94 бала, він пройшов конкурсний відбір, проте не отримає фінансування.

Крім того, відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 № 196 «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку» до узагальненого переліку інвестиційних проєктів регіонального розвитку, що фінансуватимуться у 2021 році за кошти ДФРР, включено  перехідні інвестпроєкти до завершення їх реалізації відповідно до календарних планів. Сюди ввійшов проєкт «Реконструкція загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  в с.Піща Шацького району»


 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024