У Шацькій селищній раді сформували склад постійних депутатських комісій

17 Грудня 2020, 10:00
4968

З депутатського складу Шацької селищної ради утворили чотири постійні комісії

Про це стало відомо з оприлюдненого рішення селищної ради.

Отож, депутати утворили чотири комісії.

У постiйній комiсiї з питань прав людини, гласностi, законностi депутатськоi дiяльностiо етики, боротьби зi злочиннiстю та корупцiєю головуватиме Діана Кирилюк-Гуж . До складу комісії увійшли: Микола Козак, Валентина Процик, Руслан Кушнiр,Володимир Гурко.

Головою постійної комісії з питань фінансів, бюджету, регуляторної політики, інвестицій та міжнародного співробітництва, використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селища стала Галина Артимук.  В складі комісії Михайло Ковальчук, Іван Коваль IBaH, Петро Федонюк, Олександр Сулiк Анатолій Полiнкевич, Юрій Положевець.

Наталія Борсук стала головою постiйної комiсiї з питань земельних вiдносин, екологii, природокористування, планування територii будiвництва, архiтектyри та благоустрою. У складі цієї комісії також Віктор Мелюх, Ольга Сахарук, Анатолій  Бубела, Віктор Цвид, Володимир Найда, Віталій Голядинець, Андрій Лисий.

У постiйній комiсiї з питань медицини, освiти, науки, культyри i туризму, молодiжноi полiтики, спорту, оздоровлення, соцiального захисту та формування зв'язкiв з громадськістю головуватиме Петро Ткачук.  У складі цієї комісії Неля Сацюк,Лариса Тимошук,Віктор Плейтух,Зоя  Демедюк.

Коментарі
18 Грудня 2020, 20:53
.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024