Що сталося в районі протягом тижня: інформація з поліції

11 Червня 2017, 09:45
1767

24 звернення  протягом тижня (з 1 по 6 червня) надійшло до Шацького відділення поліції.

Повідомляли люди про два ДТП, втрату телефону (с.Підманове) та крадіжку велосипеда (смт Шацьк), сімейні сварки. В деяких випадках інформація заявниками не підтверджувалася, або конфлікти вдавалося врегулювати ще до приїзду правоохоронців.

В один і той же день до поліції звернулися двоє сусідів – жителів села Піща, які звинувачували один одного в неадекватній поведінці та крадіжці. Проте інформація про крадіжку млина та мотора не підтвердилася.

До поліції надійшла заява від жителя м.Вололимир-Волинська, приватного підприємця, який звинувачує голову правління одного з господарств району в розтраті ввіреного господарству майна (автомобіля «МАЗ 500» та 200 тюків сіна). Сума збитків становить 165 тис.грн. Поліцією матеріал зареєстрований в ЄРДР, проводиться перевірка.

Також 3 червня на в’їзді в с.Світязь сталося ДТП: житель с.Соловичі, керуючи автомобілем «Рено Трафік» не вибрав безпечної швидкості та не впоравшись з кермом наїхав на електроопору та паркан будинку. На щастя, ніхто не постраждав. А от на винуватця пригоди був складений адмінпротокол. Про другу ДТП, яка також сталася в сСвітязь, повідомила власниця автомобіля «Фольксваген», якого пошкодив джип чорного кольору та який зник з місця пригоди. Поліцією був встановлений власник транспортного засобу, яким виявився житель с. Підманове. На порушника складено протокол за вчинення ДТП та зникнення з місця події.

Повідомили поліцію й про конфлікт, який виник на сміттєзвалищі: немісцева жінка, яка хотіла самостійно вивезти сміття, агресивно відреагувала на інформацію охоронця про організацію вивезення сміття. Правда, конфлікт таки було врегульовано.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром