Новообраний голова Ковельської районної ради відвідав Шаччину

08 Грудня 2020, 17:30
4447

8 грудня з робочим візитом у Шацьку побував В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради.

Як повідомив Район.Шацьк новообраний очільник Ковельського району, до якого тепер належить і Шацьк, він ознайомився зі станом залишеного майна районній раді, кількістю штатних працівників, можливим виникненням проблем при ліквідації Шацької районної ради.

«Після зустрічі я та мої колеги розуміємо, що в Шацькій районній раді найменше проблем з усього новоутвореного Ковельського району. Попередній голова все правильно організував, передав селищній раді майно чи перевів на роботу людей», - оцінив В’ячеслав Шворак.

Голова Ковельської районної ради вважає, що за місяць вдасться повністю ліквідувати установу.

До слова, З Сергієм Карпуком познайомилися вперше, навіть попри одну партійну приналежність до цього не були знайомі.

«Я людина не дуже партійна. Всі ми в одній партії, що має назву Україна. Тож маємо думати про свою рідну країну»

Про плани, В'ячеслав Шворак каже, говорити поки рано. Все залежить від фінансування. Поки що ознайомлюється з усіма районами, аби побачити, що залишилося на місцях. Обіцяє допомагати всім, чим зможуть.

«Дадуть повноваження та фінанси, тоді будемо планувати й робити. Не дадуть фінансування – будемо як дорадчий орган», - каже районний очільник.

Поте, голова Ковельської районної ради хоче, аби кожен осередок мав свого представника від райради, який вів би звернення громадян, можливо, організовував прийом депутатів. Керівник райради вважає, що необхідно, аби був зв'язок з людьми на місцях

Також цього дня новообраний голова Ковельської районної ради відвідав Любомль.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024