Шацькі дзюдоїсти тренувалися в луцькому «Колосі»

08 Грудня 2020, 10:15
2366

Вихованці Шацького СК «Торнадо» побували на "Дні боротьби з дзюдо" в місті Луцьк

4 грудня вихованці Шацького спортивного клубу «Торнадо» взяли участь в загальному тренуванні з боротьби дзюдо, які відбулися у м.Луцьк на базі дитячо-юнацької спортивної школи «Колос». Супроводжував Шацьку команду керівник Шацької районної дитячо-молодіжної громадської організації СК «Торнадо» Роман САМОЛЮК.

Про це повідомляють у Шацькій РДА.

Участь у заході взяли спортсмени з усієї Волинської області та м.Рівне.

День боротьби пройшов в дружній атмосфері. Юні торнадівці мали змогу продемонструвати свої навички та вміння, майстерність та витримку. Вони гідно показали свої можливості, виконавши по 5 сутичок в партері та 8 в стійці зі своїми партнерами відповідної категорії.

Тренування спортсменів проводять тренер місцевого СК «Торнадо» Роман Самолюк, тренер-викладач Шацького лісового коледжу Юлія Корнелюк.

Тренерський склад СК «Торнадо», вихованці та батьківський колектив висловлюють слова вдячності Шацькому селищному голові Сергію Карпуку, заступнику голови Шацької райдержадміністрації Володимиру Самусєву та директору Шацького лісового фахового коледжу ім.В.Сулька Ігорю Жмурку за підтримку, сприяння розвитку фізичної культури та спорту, а саме розвитку дитячого дзюдо в Шацькому районі. Також окрема подяка Роману Цвиду (смт Шацьк) та Олександру Положевцю за забезпечення транспортним засобом для поїздки дітей до обласного центру.

«Бажаємо нашим спортсменам подальших цікавих подорожей, участі в чемпіонатах, турнірах і змаганнях з успішними результатами та перемогами!» – йдеться у повідомленні.


 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024