В Шацькому районі є сім'ї, які потребують сторонньої допомоги

29 Листопада 2020, 11:45
3058

Відділ соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді в Шацьку закликають робити благодійність звичкою.

Чому б не зробити благодійність звичкою?  – пишуть у публікації установи на фейсбук. 

Зараз, під час карантину, соціальні структури та установи селища Шацьк намагаються підтримати усіх жителів, які потребують сторонньої допомоги. А це насамперед літні люди, які залишилися самотніми; люди з інвалідністю, які не можуть вийти з помешкання; люди, котрі залишились без роботи та, відповідно, без грошей; одинокі матері та батьки. Комусь потрібно допомогти продуктами, хтось потребує консультації психолога, дехто лише хоче поговорити із соціальним працівником, аби відчути себе потрібним.

Працівники відділу соціальних служб Територіального центру надання соціальних послуг Шацької селищної ради спільно з благодійниками та волонтерами вручили продуктові набори та надали консультації одиноким людям похилого віку та сім’ям, котрі потрапили в складні життєві обставини.

«Сподіваємось, це підтримає та трохи підбадьорить людей, адже пам‘ятаймо — криза — то дуже підступна штука, яка може спіткати будь-кого, але подолати її значно легше, коли відчуваєш підтримку та отримуєш допомогу», – йдеться в дописі.

Працівники відділу соціальних служб висловлюють вдячність волонтерам та благодійникам за допомогу та підтримку.



 

Коментарі
30 Листопада 2020, 14:36
Справа хороша беззаперечно! Але ж чого знову не за ініціативи Сергія Карпука?))) Він же скрізь.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024