Голова Шацької райдержадміністрації привітав журналістів району з професійним святом

06 Червня 2017, 12:00
1766

Вітання з професійним святом - Днем журналіста - голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Шановні журналісти, колектив районної громадсько-політичної газети «Шацький край»!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди
професійного свята - Дня журналіста України! 
День журналіста - це не тільки професійне свято працівників засобів масової інформації. Це свято загальнонародне, тому що важко уявити сучасне суспільство без інформації, без засобів її передачі, без професійного погляду на події та факти нашого життя. 
Щиро бажаю вдосконалення і зростання у професії, невичерпної енергії та геніальних творчих ідей. Нехай поповнюється чисельність вдячної вам аудиторії, розширюється коло друзів, а нові проекти приносять успіх, задоволення та бажання творити знову і знову.
Від усього серця зичу вам міцного здоров'я, особистого щастя, сімейного благополуччя, цікавих тем, якісних матеріалів та суспільного визнання. Нехай хист, фахова майстерність та наполегливість забезпечують творче зростання, а натхнення та удача ніколи не зраджують у підкоренні нових вершин на ниві журналістики! Нехай Ваша праця завжди знаходить любов та повагу в серцях людей.

З повагою
голова Шацької районної державної адміністрації
Василь ГОЛЯДИНЕЦЬ

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром