Шацькі поліціянти кличуть студентів працювати у підрозділи поліції області

22 Листопада 2020, 18:20
2323

Правоохоронці Шацького району завітали до студентів Шацького лісового коледжу та розповіли, як потрапити до них на службу.

Про це повідомляють на сторінці Шацького  відділення поліції у фейсбук. 

З метою інформування молоді щодо змісту правоохоронної діяльності та орієнтування на вибір майбутньої професії, старший інспектор сектору кадрового забезпечення Любомльського відділу поліції Сергій Білюк та  інспектор з ювенальної превенції сектору превенції Шацького відділення поліції Дмитро Постернак  провели зустрічі зі студентами Шацького лісового фахового коледжу імені В.В. Сулька.

Поліцаї розповіли студентам про умови відбору кандидатів під час оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад у підрозділах поліції області, вимоги до кандидатів на посади, а також роз’яснили порядок вступу до вищих навчальних закладів зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських.

На завершення правоохоронці відповіли на усі запитання студентів, роздали інформаційні листівки та наголосили, що поліції Волині завжди потрібні цілеспрямовані, відповідальні та патріотично налаштовані громадяни, які бажають віддано працювати для забезпечення правопорядку.



 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024