Піщанська школа: як проходить будівництво

22 Листопада 2020, 13:15
3352

Попри осінню прохолодну погоду, продовжують будівельні роботи нового приміщення Піщанської школи згідно з проєктом «Реконструкція загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Піща, вул.Центральна, 84 Шацького району Волинської області», що реалізовують в рамках великомасштабної програми Президента України «Велике будівництво».

Заступник голови Шацької райдержадміністрації Володимир Самусєв в черговий раз проінспектував хід проведення будівельних робіт нового приміщення школи у селі Піща Шацького району, - повідомляють в Шацькій РДА.

Варто зазначити, що будівництво нового приміщення швидкими темпами просувається вперед. Проводять внутрішні штукатурні роботи кімнат та фасаду приміщення, продовжують роботи по проведенню електролінії, завершують роботи по будівництву покрівлі школи та майже звели приміщення під котельню, а також залито фундамент для котлів опалювання.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Людмила Єрофєєва зазначила, що на продовження будівництва нової школи в наступному році підготовлено проєкт фінансування вищезазначеного об'єкта та подано на розгляд регіональної комісії з оцінки й забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм (проєктів), що можуть реалізовуватися коштом коштів державного фонду регіонального розвитку у 2021 році. Очікуванні джерела фінансування: з ДФР – 90 %, з місцевого бюджету – 10 % від загального обсягу фінансування проєкту.

Технічне завдання на виконанні якого реалізовується проєкт – це розвиток людського капіталу та підвищення якості життя населення (за напрямком «Розвиток загальної середньої освіти»).

2

1

2

1

1

1

1

1

1

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024