Ремонт доріг в Шацькому районі інспектуватимуть з області

01 Червня 2017, 21:30
1801

У департаменті інфраструктури та туризму Волинської ОДА обговорили ремонт доріг у Любомльському та Шацькому районах.

Зокрема, на нараді, що відбулася вчора, йшлося про будівництво дороги Старовойтове- Забужжя- Адамчуки (майбутній митний перехід).

Про це пише Кордон з посиланням на інформацію депутата Волинської обласної ради Юрія Гупала, як він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні взяв участь в нараді в департаменті інфраструктури та туризму в ОДА, де конструктивно і послідовно відбулась розмова, щодо початку ремонту доріг в Любомльському районі та м. Любомль. Якщо слова не будуть розходитись з роботою, то всі плани реалізуються, які намітили громади по ремонту доріг!!! Твердо стримує свою обіцянку Володимир Гунчик, на рахунок будівництва дороги Старовойтове- Забужжя- Адамчуки (майбутній митний перехід), озвучивши Президенту на нараді в Луцьку про таку ініціативу, яку впевнений разом реалізуємо», – йдеться у дописі обранця.

 За його словами, на нараді вирішили в п’ятницю проінспектувати дороги і скласти акти, щодо ремонту доріг в Любомльському та Шацькому районі.

“Учасниками огляду доріг будуть Іван Мирка, Юрій Гупало, представники від райдержадміністрацій та громад.Вірю, що дороги, які запланували разом з громадами Любомльського району, будуть відремонтовані.
Лише одне турбує, що часу багато втрачено і, щоб не довелося робити ремонт восени, а то й взимку”, – написав Юрій Гупало.


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024