Шацькі бійці зможуть отримати "Соціальну картку учасників АТО"

01 Червня 2017, 16:53
1668

Громадська спiлка «Всеукраїнське об’єднання учасникiв АТО «УКРАЇНЦI РАЗОМ!» та Координаційний центр з надання правової допомоги домовилися про співпрацю з метою розширення доступу до безоплатної правової допомоги, посилення правових можливостей і правової спроможності таких соціально вразливих груп населення як учасники АТО, члени їх сiмей, iнші особи, на яких поширюється дiя Закону України «Про статус ветеранів вiйни, гарантiї їх соцiального захисту», а також постраждалі пiд час проведення антитерористичної операції.

Про це інформують у Шацькому бюро правової допомоги.

В рамках Меморандуму про співпрацю за ініціативи Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «Українці – разом!» за підтримки Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги триває програма соціально-правового забезпечення учасників бойових дій, презентована як «Соціальна картка учасників АТО».

Ця картка дозволить учасникам бойових дій отримувати безоплатні правові та юридичні консультації, безкоштовне обстеження та медичні послуги, психологічну допомогу, знижки на покупки у торговельних мережах України, а також гарантуватиме їм участь в освітніх та оздоровчих програмах.

Картку зможуть отримати всі учасники АТО та члени їх родин по всій Україні. Головна умова — мати офіційний статус учасника АТО (учасник бойових дій, інвалід війни або інші особи, за наявності документа, який підтверджує безпосередню участь в АТО, виданий не раніше 2014 року), члена сім’ї загиблого військовослужбовця, який брав безпосередню участь в антитерористичній операції.

 Для отримання картки необхідно самостійно заповнити заявку на сайті www.ukrazom.org. або звернутися безпосередньо до Шацького бюро правової допомоги, яке знаходиться за адресою: смт Шацьк, вул. 50-років Перемоги, 16, тел. (03355) 2-08-47, Skype: Шацьке бюро правової допомоги.

Подробиці можна дізнатися за телефоном гарячої лінії 0800507575, яка діє безкоштовно, або на сайті www.ukrazom.org.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром