На Світязі організують відпочинок для найактивніших учнів луцьких шкіл

01 Червня 2017, 17:00
1996

Петро Нестерук, власник відпочинкового комплексу «Nester-House» у селі Світязь, депутат Луцької міської ради, одним із перших відгукнувся на ініціативу Волинського обласного відділення Дитячого фонду України допомогти дітям-сиротам, яких нині в області налічується понад дві тисячі.

Про це пише Район.Луцьк.

«Ставлення до наймолодших з нас – це той «камертон», який дозволяє безпомилково скласти думку про людину», – вважає Петро Нестерук.

Чуйне ставлення до дітей Петро Каленикович розцінює як одне з щоденних завдань:

«Дуже важливо нам гуртом дбати про інтереси дітей. Вони – це наше майбутнє. Саме тому у Міжнародний День захисту дітей я вирішив допомогти діткам, яким потрібна наша матеріальна підтримка».

Серед організованого і вже здійсненого депутатом – відпочинок дітей, батьки яких воювали у зоні проведення АТО, а також діток, які продемонстрували високу активність у навчанні; забезпечення харчуванням п'ятнадцяти підлітків з соціально незахищених сімей; організовані вистави та майстер-класи для дітей, які потребують особливої підтримки, надання продуктових наборів їхнім батькам, фінансова підтримка студії «Творчість», у якій займаються діти особливої долі.

У найближчих планах Петра Нестерука – організація відпочинку на березі Світязя для найактивніших учнів луцьких шкіл, а також допомога в оздоровленні дітей-сиріт.

Деталі дивіться у відеосюжеті:

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39