В Ростанській школі зробили ремонт за 60 тисяч гривень

19 Листопада 2020, 10:25
2072

Школа села Ростань вперше взяла участь в конкурсі місцевих ініціатив навчальних закладів. Метою конкурсу є активізація місцевих ініціатив навчальних закладів, громадських організацій району та зміцнення матеріальної бази навчальних закладів та ефективного використання бюджетних коштів.

Про це повідомляють у Шацькій районній раді.

У ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Ростань реалізували проект «Затишна школа – рідний дім, добро і творчість панують в нім».

Реалізація проєкту передбачає утеплення коридору початкової школи.

За виділені на реалізацію кошти утеплили стіни у корпусі початкової школи пінополістерною плитою та декорували ламінатом.

Підлогу також утеплили та встелили лінолеумом.

Окрім цього замінили кабелі електропроводки, вмикачі, світильники.

Загальна сума витрачена на придбання матеріалів становить 45,7 тисяч гривень.

Всі роботи по утепленню були виконані технічними та педагогічними працівниками школи та батьками. Пиломатеріали придбала Ростанська сільська рада. Загальна вартість проєкту: 60,9 тисяч гривень. Сума співфінансування становить 15,2 тисячі гривень.

«Важливо те, що наша Шацька районна рада є не просто засновником закладів освіти, формально, бо так вимагає законодавство, а дає можливість нам розвиватися, покращувати матеріально-технічну базу, створювати комфортні умови для всіх учасників навчально-виховного процесу. Проєкти місцевих ініціатив стали вагомим додатковим засобом збільшення фінансування для наших шкіл. Ми безмежно вдячні голові районної ради Сергію Карпуку за організацію проектів місцевих ініціатив, начальнику відділу освіти, молоді та спорту Людмилі Єрофєєвій за допомогу в оформленні проєкту. Щира подяка нашій Ростанській сільській голові Мирославі Кликоцюк за допомогу у придбанні матеріалів», - каже Алла Семенюк, директор Ростанської школи.


1

1

1

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024