До проекту реконструкції пішохідної зони урочища Гряда хочуть залучити європейські кошти

31 Травня 2017, 15:34
1833

Шацька селищна рада хоче залучити до проекту реконструкції центральної дороги урочища Гряда європейські кошти.

Про це Сергій Віннічук, Шацький селищний голова, повідомив на нараді з власниками баз відпочинку, яка відбулася 26 травня.

Нагадаємо, Шацька селищна рада та власники баз відпочинку урочища Гряда домовилися про співфінансування робіт з укладення бруківки, встановлення лавочок, ліхтарів на грунтовій дорозі популярної рекреаційної зони на березі Світязя.

На нараді Шацький селищний голова довів до відома власників баз інформацію про реалізацію (за рахунок співфінансування) проекту реконструкції центральної дороги урочища Гряда. На сьогодні селищна рада профінансувала виготовлення проектно-кошторисної документації, відповідно до якої реалізація проекту обійдеться майже в 10 мільйонів гривень.

-Сума дуже велика, тому зараз ми пишемо проект, до впровадження якого хочемо залучити європейські кошти. Вимушені відкласти початок робіт із реконструкції дороги до часу, коли стануть відомі результати конкурсу, - відзначив Сергій Миколайович.

Читайте також: Виготовлено проект з облаштування пішохідної зони урочища Гряда

Такою центральна вулиця Гряди стане після реалізації проекту реконструкції
Такою центральна вулиця Гряди стане після реалізації проекту реконструкції

 

Крім того, селищна рада написала проект на 400 тисяч євро, який уже пройшов перший етап відбору. Він передбачає будівництво кемпінгової стоянки та облаштування пляжу на території нинішнього наметового містечка.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром