Шацьк: випускники дитячої музичної школи отримали свідоцтва про закінчення навчання

31 Травня 2017, 14:35
5241

В Шацькій дитячій музичній школі відбулося свято випускників.

Про це пише «Новий погляд+» за 27 травня 2017 року.

Напередодні останнього дзвоника Олена Ганжала, Наталія Мазурок, Олена Сулік, Софія Яльницька, Анна Місюк, Тетяна Прилепа, Анастасія Рибін, Анастасія Туровська отримали свідоцтва про закінчення навчання у Шацькій музичній школі.

Розділити радість із випускниками прийшли їхні батьки, друзі, однокласники. Привітала та вручила свідоцтва дітям директор Ольга Цюпяшук. Вона подякувала вихованкам за наполегливу працю, а батькам – за підтримку й терпіння. Лунали слова вдячності на адресу викладачів та всіх працівників школи від випускниць і їхніх батьків. Учениці подарували святковий концерт для присутніх.

Цьогорічні випускниці були активними учасниками шкільних ансамблів баяністів (Наталія Мазурок та Анастасія Рибін) і бандуристів (Тетяна Прилепа та Софія Яльницька). Минулого року Настя Рибін стала переможницею обласного конкурсу баяністів.

– Нині в нас навчається 81 дитина, більшість з них – із Шацька. Працює 10 молодих викладачів, які допомагають опановувати гру на бандурі, баяні, скрипці, фортепіано, акордеоні, гітарі, є відділ сольного співу. Вже більше 30 років колектив дає можливість отримати музичну освіту дітям від 6 до 17 років. За цей період школу закінчили багато учнів, які продовжили здобувати освіту у вищих мистецьких навчальних закладах, працюють учителями музики у школах. До речі, серед наших викладачів уже є й наші випускники, – розповіла Ольга Володимирівна.

І колишні, і теперішні учні – активні учасники майже всіх концертів та урочистих заходів, які проводяться в районі. Вони здобувають перемоги в обласних і республіканських конкурсах. У школі є свої творчі колективи, ансамблі бандуристів, баяністів, скрипалів, сопілкарів, хоровий колектив.

Бажаємо цьогорічним випускникам широкої життєвої дороги й цікавих зустрічей. Нехай захоплення музикою стане у нагоді і приносить радість вам та оточуючим.

Світлана ЛОНЧУК

7

 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024