Браконьєрську рибу з Шацьких озер передадуть у зоопарк

14 Листопада 2020, 10:55
4515

12 листопада державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля здійснили рейд на водні об’єкти Шацького національного природного парку.

Про це повідомляють у Волинському рибоохоронному патрулі.

Так, близько 7 ранку інспектори викрили грубе порушення Правил рибальства. Громадянин здійснював вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям – мисиновою сіткою. Інцидент стався на оз. Люцимер, поблизу Шацька. Завдяки оперативним діям працівників рибпатруля порушник не встиг завдати шкоди рибному господарству.

На особу склали адміністративний протокол за ч. 4. ст. 85 КУпАП. Матеріали справи направлять до суду для притягнення порушника до відповідальності. Заборонене знаряддя вилучили.

Читайте також: Як рибалити на Шацьких озерах в період зимової заборони

Пізніше під час рибоохоронної роботи на тій ж водоймі виявили безгосподарське майно. З водойми вилучили три сітки, загальною довжиною 200 метрів. В сітках знаходилосячотири кг водних біоресурсів в снулому стані. Рибу здали на склад рибоохорони для подальшої передачі до міського зоопарку.

Того ж дня в ході рейду на оз. Чорне Шацького району з водойми вилучили чотири безхазяйні сітки, загальною довжиною 300 метрів. Інспектори склали відповідний акт.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства.

Якщо помітили порушення  необхіно повідомити на телефони «гарячої лінії» відомства: (067) 360-78-40.




 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром