Пожежі, крадіжки та продаж самогону – події за тиждень

28 Травня 2017, 10:10
2211

28 звернень у Шацькому відділені поліції зафіксовано за шість днів – з 18 по 23 травня.

В більшості випадків повідомляли про сімейні сварки, бійки, конфлікти (Світязь, Мельники, Пульмо, Піща, Шацьк). Бувало, що конфлікт вдавалося врегулювати до приїзду працівників поліції. На порушників та винуватців конфліктів були складені адмінпротоколи або ж факти нанесення тілесних ушкоджень були зареєстровані в єдиному реєстрі досудових розслідувань.

З лікарні також повідомили про те, що в терапевтичному відділені житель Шацька в стані алкогольного похмілля неадекватно себе поводить. А ще один пильний громадянин повідомив, що біля супермаркету «Наш край» стоїть група невідомих осіб та розпивають спиртні напої. Виявилося, що це – поляки, які розпивали слабоалкогольні напої в громадському місці. Працівники поліції з поляками провели профілактичну бесіду та ознайомили з чинним законодавством України, попередили про наслідки такої поведінки.

Сталося в ці дні три крадіжки. Про викрадення мобільного телефону «Леново А-1000», яке сталося у місті Володимир-Волинськ  під час того, як чоловік сідав у маршрутку, повідомив житель Шацька. Факт крадіжки велосипеда з сараю жительки Шацька, який стався 21 травня, був зареєстрований поліцією до Єдиного реєстру досудових розслідувань, як і викрадення автомагнітоли з автомобіля, власником якого є житель села Світязь (збитки – 1 тис.грн.). Також до поліції зателефонувала жителька Шацька та повідомила, що в сусіда викрадено велосипед. Вихздом на місце події інформація про крадіжку не підтвердилася, а жінку працівники поліції притягнули до адмінвідповідальності за завідомо не правдивий виклик спецслужб.

Дві пожежі на території Шацького району сталося 22 травня. В першому випадку в жителя Шацька горіла літня кухня, причиною пожежі стала, за попередніми висновками, несправність електропроводки. В другому випадку в жителя села Прип’ять сталася пожежа в дровітні, внаслідок чого було пошкоджено чотири листи шиферу та обгоріло майже складометр дров.

23 травня в поліцію надійшло повідомлення, що на митному посту «Пулемець» в черзі стоїть авто темного кольору, водій якого перебуває в стані алкогольного сп’яніння, та потім направився в напрямку села Піща. Виїздом поліції в напрямку пункту пропуску «Пулемець» транспортного засобу не виявили.

Повідомили в поліцію й про те, що жителька села Світязь незаконно продає самогон. Виїхавши за адресою на виклик, ГРПП склали  постанову про адмінправопорушення на гр. П., жительку с. Світязь, за ст. 176 КУпАП  (продаж алкогольних напоїв домашнього виготовлення).

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024