Мельники: фахівець центру зайнятості привітала учнів і вчителів з закінченням навчального року

26 Травня 2017, 21:00
4407

Відлуння  останнього дзвоника прокотилося країною і об’єднало святковим настроєм вчителів, учнів, батьків.

Не оминуло воно і наш Шацький край, – розповідає Наталія Литвинюк, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Шацького районного центру зайнятості.                                                                                                                     

Урочисто одягнені у вишиванки щасливі учні,  поважні педагоги, вдячні батьки, запрошені гості заповнили шкільне подвір’я  НВК « ЗОШ 1-3 ступеня-дитячий садок» с. Мельники. Серед запрошених гостей побувала і я, бо вже протягом тривалого часу ми активно співпрацюємо з колективом цієї школи  в напрямку надання профорієнтаційних послуг школярам.

Урочисто лунали привітання, слова вдячності висловили випускники своїм педагогам, а перша вчителька випускників Жучик Надія Павлівна повернула їх у дитинство - подарувала їм шкільні зошити із старанно виведеними у них  першими буквами. Класний керівник Дударчук Віра Петрівна побажала Божого благословення на майбутнє.

На закінчення свята високо в небо злетіли кульки – символи мрій кожного випускника, з надією, що їх бажання здійсняться і кожен з них зробить свій внесок в розбудову нашої  незалежної України.

4

4

5

4

 

Коментарі
28 Травня 2017, 02:43
то я понімаю милниківци
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром