У Шацькому районі соціальні працівники відзначили професійне свято

01 Листопада 2020, 16:35
3446

Першої неділі листопада своє професійне свято відзначають соціальні працівники.

Саме працівники соціальної сфери знають найбільше про добро. Вони покликані допомагати, нести в світ милосердя. Працівники соціальної сфери володіють умінням налагоджувати зв’язки між людьми. Знаходити спільну мову з кожним, направляти тих, хто заплутався і проявляти милосердя, – повідомлять у Шацькій районній раді.

У Шацькому районі працюють такі установи соціальної сфери:

  • Управління соціального захисту населення Шацької РДА,
  • Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шацького району,
  • Управління пенсійного фонду України в Шацькому районі,
  • Шацька районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Напередодні, Сергій Карпук, голова Шацької районної ради завітав до колективів, що святкують та привітав з професійним святом

«Ви заслуговуєте на найтепліші слова і побажання, бо, зазвичай, звикли самі дарувати тепло іншим, підтримувати словом, порадою. Переконаний, що лише люди з великим серцем та щирою душею, ті, хто завжди готовий прийти на допомогу, обирають таку нелегку, але надзвичайно потрібну професію Важко навіть уявити - скільки вами зроблено добрих справ за роки праці, скільки одиноких сердець знайшло прихисток, тепло і увагу завдяки вашій небайдужості і турботі.», - сказав голова районної ради у вітальному слові.

Також Сергій Карпук вручив грамоти Шацької районної ради та Шацької районної адміністрації, за поданням установ, кращим працівникам

У зв’язку з карантинними заходами, не організовували концертних програм, але працівники культури підготували музичні привітання онлайн.

1

1

1

2

3

2

2

1

2

1


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39