У селі на Шаччині освоюють 210 тисяч гривень

31 Жовтня 2020, 10:10
4690

210 тисяч гривень районного бюджету освоюють на території Пулемецької сільської ради.

Про це повідомляють у пресслужбі Шацької районної ради.

З метою здійснення контролю за ефективністю використанням коштів, виділених з районного бюджету, Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, та Володимир Самусєв, заступник голови Шацької райдержадміністрації, здійснили робочий візит до села Пулемець 29 жовтня.

Рішенням Шацької районної ради від 13 жовтня на Пулемецьку сільську раду виділено:

• 80 тисяч гривень на проведення внутрішнього поточного ремонту ФАПу с. Пулемець;

• 80 тисяч гривень на облаштування санітарної кімнати у дитячому садочку;

• 50 тисяч гривень на будівництво господарської будівлі на території дитячого садочка.

В дитячому садочку господарську будівлю вже звели та накрили, залишилося довести до ладу підлогу.

Роботи у санітарній кімнаті дошкільного закладу поки що не розпочали, але планують найближчим часом. Василь Демедюк, Пулемецький сільський голова розповів, що під кімнатою, де буде санвузол є льох, який необхідно засипати. Обговоривши перелік необхідних матеріалів та заходів, встановлено термін виконання робіт: до 20 листопада санвузол має бути зроблений. Пулемецькі дітки матимуть комфортні умови для перебування у дитсадку.

На час візиту керівники оглянули, як у ФАПі проводиться внутрішній ремонт. Тут відремонтують кімнату прийому пацієнтів, маніпуляційну та облаштують кімнату для проживання медпрацівнику.

У ході спілкування із сільським головою Василем Демедюком обговорено ряд питань щодо освоєння коштів, які були виділені з районного бюджету на проведення поточного ремонту фельдшерсько-акушерського пункту та дитячого садка в селі Пулемець.

1

1

2

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024