Конституційний Суд заблокував призначення переможців місцевих виборів, – НАЗК

29 Жовтня 2020, 14:45
2326

Конституційний Суд України позбавив Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) доступу до державних реєстрів, необхідних для проведення спеціальної перевірки декларацій кандидатів на керівні посади до органів влади.

Без цієї перевірки жоден керівник державного органу не може бути офіційно призначений, – йдеться на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Конституційний Суд фактично заблокував реалізацію результатів місцевих виборівОскільки призначення  кандидатів обраних на посади, зокрема голів обласних, районних рад та їх заступників, можливе лише після проходження ними спецперевірок.

«Конституційний Суд своїм рішенням не лише знищує антикорупційну систему в Україні, а й паралізує роботу органів місцевого самоврядування та всього державного апарату», —  зазначають у Нацагентстві.

Коментарі
31 Жовтня 2020, 14:39
не треба мені розуму бо я ЗЕ-клоунер ТРИКРАТНО КРАДУЩИЙ ПЕНСІЇ ДУРНУВАТИЙ ЗЕ-БАРАН і втік з квартального ЧІКОША! мене кожен раз ловили психіатри але я трикратно звідти тікав і буду тікати і бігти сюди і триндіти ПОЦРІОТИЧНУ брехливу дурню. замість президенцтва мені треба ВРІЗАТИ ПО МОЇЙ ДУРНУВАТІЙ зеленській крадущій пенсії МОРДЯЦІ!!
31 Жовтня 2020, 14:41
Шоколаднозелений зе-КЛОУН ТРИКРАТНО ГРАБУЄ ПЕНСІЇ В ПЕНСІОНЕРІВ! скажіть а бандерівці стусенятівці чи то опежопівці медветчатівці повернуть нам реально трикратно обкраденні клятими жидами парашенком-зельцманом ПЕНСІЇ і заощадження ощадбанку УРСР? ЩО-о-о? НІ? ТОДІ ВИ ВСІ ДРАНІ бендеро-опежопскі поцріоти КРАДУЩІ ПЕНСІЇ І ЗАОЩАДЖЕННЯ ідіть ДО ПЕКЛА!!! В АДУ ВАМ МІСЦЕ УГОТОВАНЕ!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024