В Шацьку оцінили надання соціальних послуг

29 Жовтня 2020, 13:25
3768

З кінця вересня в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шацького району Волинської області розпочалася внутрішня оцінка якості соціальних послуг проводили внутрішню оцінку якості соціальних послуг в Шацькому районі.

Про це повідомляють в установі.

Зокрема, перевірили послугу догляд вдома. При проведенні внутрішньої оцінки якості надання соціальних послуг застосовувались показники якості соціальних послуг такі як: адресність та індивідуальний підхід, результативність, своєчасність, доступність та відкритість, повага до гідності отримувачів соціальних послуг, професійність.

Працівники центру здійснили виїзд робочої комісії на територію Піщанської сільської та Шацької селищної рад, з метою перевірки соціальних робітників та спостереження за процесом надання соціальних послуг своїм підопічним.

За результатами виїзду соціальним робітникам було надано методичні рекомендації продовжувати інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців району з питань роботи відділення соціальної допомоги вдома, з питань соціального захисту населення (субсидій, пільг, державної допомоги сім'ям) та продовжувати роботу щодо виявлення одиноких громадян та осіб з обмеженими фізичними можливостями з метою надання їм необхідної, своєчасної, якісної соціальної допомоги.

1

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024