Новинка: на що здатний популярний фітнес-трекер Honor Band 4

26 Жовтня 2020, 18:15
2273

Фітнес-браслет Хонор Бенд 4 - це поєднання продуманого дизайну і класних характеристик, які роблять гаджет відмінним вибором в якості смарт-трекера в 2020 році. У четвертому поколінні встановлені більш точні датчики, які контролюють пульс, вважають кроки і витрачені калорії. Новинка у всіх аспектах стала краще попередника.

Фахівці інтернет-магазину «Stylus.ua» розкажуть більше про переваги та особливості смарт-трекера.


 

Дисплей в Хонор Бенд 4

Інформація у гаджету відображається на кольоровому сенсорному дисплею, який виконаний за технологією AMOLED. Його діагональ становить 0,95 дюймів, дозвіл - 240х120 пікселів. Поверхня екрану покрита загартованим 2,5D склом, завдяки чому дисплей стійкий до появи подряпин. Яскравість екрану можна регулювати в настройках, вибираючи оптимальну.

Honor Band 4 відстежує якість сну

У пристрої реалізована технологія TruSleep, яка збирає інформацію про серцебиття під час відпочинку, а також розраховує показники по особливій формулі. Ознайомившись з особливостями і характером вашого нічного відпочинку, фітнес-гаджет діагностує різні порушення: безсоння, розлади фаз сну. Докладні рекомендації щодо поліпшення якості сну можна отримати через додаток Huawei Health.


 

Розумний будильник

Хочете прокидатися бадьорим і повним сил? У цьому допоможе розумний будильник, який точно знає, коли організму краще прокинутися. Ви просто встановіть будильник на потрібний час, а гаджет розрахує оптимальний час для пробудження в фазі швидкого сну. Це допоможе відчувати себе краще і продуктивніше, а згодом прокидатися стане набагато простіше.

Спортивні тренування разом з Honor Band 4

Смарт-трекер без проблем замінить персонального тренера, він веде точний підрахунок кроків, вимірює дистанцію, швидкість, калорії і показники пульсу. Всі дані відстежуються не тільки під час звичайних прогулянок або в стані спокою, але ще і під час різних тренувань: ходьба, біг, їзда на велосипеді, силове тренування, еліпс і інші.

Смарт-девайс не тільки контролює процес і результат вправ, але і готує план для поліпшення спортивних досягнень, мотивує вас в досягненні нових цілей. При покупці даної моделі важливо враховувати відсутність функції управління музикою, роз'єму для навушників і GPS-модуля.

Замовити фітнес-трекер можна на сайті інтернет-магазину stylus.ua. Доставка здійснюють по всій Україні.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024