В Шацьку вкрали велосипед – поліція повернула його власниці за 3 години

24 Жовтня 2020, 11:15
3501

Менше трьох годин знадобилося шацьким поліцейським для розкриття крадіжки велосипеда.  За скоєння крадіжки 38-річному жителю райцентру загрожуватиме, зокрема,  до п’яти років обмеження волі. 

Про це повідомляють в Секторі комунікації поліції Волинської області.

21 жовтня  вранці до поліцейських звернулася  жителька Шацька та повідомила що по вулиці 50 років Перемоги  зник її гірський велосипед.

На місце виїхала слідчо-оперативна група Шацького відділення поліції.  Правоохоронці з’ясували, що жінка залишила велосипед у металевій конструкції, спорудженій для стоянки велосипедів, поруч із торговим закладом. Поліцейські одразу розпочали пошуки зловмисника та викраденого транспортного засобу.

1

 

Завдяки проведеним оперативним заходам та за допомогою камер зовнішнього відеоспостереження, облаштованих у Шацьку, протягом декількох годин поліцейським вдалося встановити особу зловмисника та вилучити викрадений велосипед. Правопорушник – 38-річний місцевий мешканець. Велосипед вилучили та повернуть законній власниці. 

За цим фактом відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024