«Вибори у місцеві ради – як останній шанс повернути українцям Україну!» – Віктор Галан-Влащук

20 Жовтня 2020, 20:56
Віктор Галан-Влащук  2785
Віктор Галан-Влащук 

Віктор Галан-Влащук звернувся до місцевих жителів із закликом не продавати власний голос, адже цим вони забирають можливість внуків та дітей жити гідно.

Звернення подаємо без змін.

Те, що Україна під зовнішнім впливом, вам не скаже жодне провладне чи олігархічне ЗМІ. Але це так. І так само представники партій, які «покрили» усю українську територію білбордами, проплачені грошовими мішками. У них одна мета: втримати владу у своїх руках!

Вибори до місцевих рад – це ще та маленька щілина відчинених дверей, для проукраїнських сил, якою вони намагаються втиснутися до влади. І від вас, виборці, залежить: ці двері відчиняться для нас, чи ви їх зачините остаточно, а тим самим вкотре підтримаєте слуг господарів світу та грошей. І зачините двері для українців у владі. Саме партія «Сила та честь» – представляє проукраїнську силу. Саме її очільники, як ніхто інший в силу своєї компетенції, розуміють усю загрозу для української державності.

Це не пафосні слова і не перебільшення. Це та реальність, в яку нас загнала влада за усі попередні роки. Сьогоднішня провладна партія, як виявилося, – ширма, за якою ті самі обличчя, ті самі олігархічні схеми, правоохоронні структури, суди. «Нові обличчя» лише виконують вказівки усіх антиукраїнських сил.

Обіцяти зараз, що з приходом нашої політсили, ваше життя зміниться докорінно одразу, може лише легковажна або корислива людина. Але кожен представник партії «Сила та честь», який іде представляти народ України у місцевій владі, і я теж, розуміє, що треба робити, аби сьогодні втримати державу, щоб завтра можна було її будувати не залежно від жодних консультантів як прокремлівських, так і прозахідних. Ми так само розуміємо, що не зіскочивши з кредитної голки, ніколи не будемо реально незалежними. Це непроста справа, але її треба розпочинати.

Усі ми, і я в тому числі не маємо тих потужних рупорів, які мають проолігархічні партії. Ми не маємо тих фінансових ресурсів, щоб «засівати» вас принизливими пайками чи знеціненими гривнями.

Пам’ятайте! Взявши сьогодні 500-1000 гривень за свій голос, ви купите собі той самий тижневий убогий пайок, але продасте шанс на достойне життя дітей та внуків. Наглість тих, хто перебігав і перебігає із партії в партію, хто вже 25 років тусується у владі, перейшла усі межі. Вони здирають з вас уже шкіру. Приклад цьому: ті платіжки, що отримуєте за доставку газу трубами, які ви проклали за свої гроші!

Вас змушують обирати гарними гаслами, обіцянками, авторитетом, підкупом тих, хто за усі ці роки навчився вами маніпулювати. Та прийшов час обирати своєю свідомістю й відповідальністю! Не зважайте на рейтинги, як один із засобів впливу на ваш вибір, а лише на свій розсудливий розум!

Партія Ігоря Смешка «Сила та Честь» вірить у вашу підтримку! Україна чекає у владі УКРАЇНЦІВ, а не прислужників грошових мішків.


 

 

Коментарі
21 Жовтня 2020, 11:28
Партія з українським духом!<br/>І чому він не на фронті? Камуфляж вже не модний, козаки надоїли...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром