Завдяки співпраці місцевого самоврядування з підприємцями за 9 місяців до районного бюджету надійшло більше 11 мільйонів гривень

19 Жовтня 2020, 17:40
2074

Цього року виконання за 9 місяців до районного бюджету надійшло х доходів в сумі 11,6 мільйонів гривень (у 2019 році за цей же період - 7,5 мільйонів гривень), що більше в порівнянні з показником минулого року на 4,1 мільйони гривень.  Виконання становить 113,2 відсотка до затвердженого показника на звітний період. За підсумками 9 місяців 2020 року перевиконання доходів районного бюджету до бюджетних призначень на звітний період становить 1,4 мільйонів гривень.

Про це повідомила Любов Кубай, начальниця відділу фінансів Шацької РДА, під час чергового засідання сесії Шацької районної ради - повідомляють в пресслужбі органу місцевого самоврядування.

Такі кошти вдалося залучити до бюджету завдяки співпраці районної ради та місцевих підприємців. За ініціативи голови районної ради Сергія Карпука, було проведено зустріч з бізнесом, який не зареєстрований, але працює на території Шацького району. Сергій Карпук спільно з головами сільських рад зустрічався з підприємцями, які не зареєстровані в районі, але проводять тут свою діяльність для сплати частини податків у Шацький бюджет.

Аби бюджетні кошти залишилися на місці, Сергій Карпук запропонував сільським радам витратити гроші на потреби громади. Для цього сільські голови визначили найважливіші проблеми та вартість її вирішення.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром