Світязь:що турбує малозабезпечених сімей та внутрішньопереміщених осіб

19 Жовтня 2020, 13:15
2957

В Світязькій сільській раді провели з внутрішньо переміщеними особами та сім'ями, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Про це повідомляють в Шацькій РДА.

З метою оперативного реагування на проблеми та труднощі малозахищених верств населення, в тому числі вимушених переселенців, заступник голови Шацької райдержадміністрації Володимир Самусєв спільно з спеціалістами райдержадміністрації відвідує населені пункти Шацького району.

16 жовтня в приміщенні сільського будинку культури села Світязь відбулася зустріч заступника голови Шацької райдержадміністрації Володимира Самусєва з внутрішньо переміщеними громадянами та з сім'ями, яки опинилися в складних життєвих обставинах.

Також взяли участь Світязький сільський голова Микола Цвид, начальник служби у справи дітей райдержадміністрації Олена Кропивник, заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Валерій Андросюк, головний спеціаліст з питань документообігу райдержадміністрації Лариса Загура.

На території Світязької сільської ради на обліку в управлінні соціального захисту населення Шацької райдержадміністрації перебуває вісім внутрішньопереміщених осіб.

Під час спілкування з сім’єю Токаревих, керівник райадміністрації поцікавився умовами перебування та забезпеченням відповідних виплат вимушених переселенців. Двом особам з числа переселенців виплачують щомісячну адресну допомогу внутрішньопереміщеним особам на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг. Володимир Олександрович запевнив, що районна влада і надалі докладатиме максимум зусиль аби родини зі сходу України почувалися захищеними.

Під час обговореняя порушили питання щодо виплати допомоги малозабезпеченим сім'ям, соціальних пільгових виплат, забезпечення дровами, працевлаштування, влаштування дитини в дитячий садок та інші.

На всі порушені питання мешканці Світязької громади отримали вичерпні відповіді та рекомендації. Питання, що потребують детальнішого вивчення, заступник голови Шацької райдержадміністрації Володимир Самусєв взяв під особистий контроль та дав доручення відповідним службам вирішити проблемні питання по суті.





 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024