Пульмо: як оновили матеріально-технічну базу школі

17 Жовтня 2020, 15:30
4038

Першого вересня цього року року загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня с. Пульмо відзначила 40-річний ювілей. Саме цього дня відкрила двері нова простора двоповерхова школа.

З кожним роком вона змінювалася, вдосконалювалася, оновлювалася. За останні роки зробили заміну вікон на енергозберігаючі; вхідні двері; обладнали другий комп’ютерний клас, оновили шкільне приладдя, – розповіла Район.Шацьк директорка Пульмівської школи Людмила Положевець.

Влітку цього року, за короткий термін, нового вигляду набули шкільна їдальня та актова зала. В їдальні було поклали нову плитку на стінах і підлозі, замінили миючі ванни, придбали електромарміт, електрокип’ятильник,  жалюзі на вікна в обідній зал. Тепер харчуватися в такій їдальні – одне задоволення.

Актова зала теж докорінно змінила вигляд: нові двері, на сцені – розкішні штори, на вікнах – жалюзі. На фасадній стіні – квітковий рай, завдяки вдало продуманому дизайну. Приємно буде після закінчення карантину проводити тут виховні заходи. І все це завдяки участі в проєкті місцевих ініціатив Шацької районної ради, де школа здобула ІІ місце. (керівник проєкту заступник директора школи з ВР Занюк Оксана Михайлівна).

Педагогічний колектив ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Пульмо висловлює щиру подяку голові Шацької районної ради Сергію Карпуку , депутатському корпусу, відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА, зокрема Людмилі Єрофєєвій , за виділені кошти на ремонт.

Особлива подяка батькам наших учнів, педагогам, які,  не шкодуючи свого часу, допомагали оновлювати шкільні приміщення!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, успіхів у  Ваших справах, в сім’ях – добра і тепла, здійснення всіх Ваших задумів, - каже директорка школи Людмила Положевець.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024