Озеро Пісочне - ідеальне для відпочинку родин з дітьми

14 Травня 2017, 14:20
7465

Озеро Пісочне - карстового походження, яке знаходиться у Шацькому районі Волинської області.

Про це пише Кордон з посиланням на  “Україну туристичну”.

Загалом, серед решти озер Шацького заповідника, це озеро має безліч переваг, воно тепліше, до нього кращий під’їзд, на ньому багато облаштованих пляжів з прокатом водного спорядження, має чисту лікувальну воду, практично вся берегова смуга – це піщані пляжі, на ньому практично не буває високих хвиль, що є безпечним для купання дітей…

Однак, саме ці переваги, спричинили перенасиченість відпочивальників, що, відповідно, позначилося і на цінах та сервісі. Так у розпал сезону, тут зайняті усі пансіонати (найбільший – «Лісова пісня»), та котеджи зеленого туризму. А також переповнені пляжі.

Неодмінним плюсом озера, є його розміщення серед волинських лісів, а отже і повітря там пахне сосновою хвоєю. А волинські ліси багаті на гриби та лісові ягоди.

Вирушаючи на відпочинок до Пісочного, ви досить легко, навіть не маючи власного транспорту, можете побачити і решту озер заповідника, оскільки тут можна зняти велосипед. В середньому ціна за прокат велосипедів становить близько 10 грн за годину.

Говорячи про гроші, варто зазначити, що ціни на оренду кімнати тут коливаються від 200-400 грн/день за двомісний номер, в залежності від комфортабельності та пори року. За сприятливих обставин, кімнату можна зняти й за 50 грн.

Досить популярним на цьому озері є прокат човнів (30 грн/година) та катамаранів (25 грн/година).

Поруч із пляжами є магазини та базар, на якому можна придбати, окрім решти, сушену рибу – сомики, лящі, окуні… та найсмачнішу рибу Волині – вугра.

Загалом відпочинок на Пісочному – можна вважати ідеальним для  родин з дітьми.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024