Голова Шацької райдержадміністрації привітав жінок району із Днем матері

13 Травня 2017, 23:00
1279

Від щирого серця вітаю вас із Днем матері та Міжнародним днем сім’ї – святами, що народилися з безмежної любові і вдячності до тих, хто дав нам життя і виводить на самостійну дорогу, хто дбає про духовний і національний розвиток української родини.

Для кожного з нас немає нічого святішого, ніж образ матері. І немає любові вищої і жертовнішої за материнську. Упродовж усього життя вона зігріває і оберігає, дає наснагу і допомагає вистояти у найскрутніші часи.

Мати – це ніжна берегиня сім’ї, а батько – її міцна і надійна опора. На добрих материнських порадах і мудрих батьківських настановах тримається світ, з цього проростають здобутки кожного нового покоління.

У всі часи любов і повага до батьків була основою народної моралі і її найвищим законом. Ця вічна істина і надалі має бути осердям родинного виховання, могутнім чинником зміцнення духовності нації.

Низький уклін Вам, матері, хранительки нашого роду, щира вдячність за мудрість, розуміння і підтримку. Щиро бажаю вам міцного здоров’я, добра, достатку, родинної злагоди та благополуччя, гідного продовження у найдорожчому своєму багатстві – дітях.

З  повагою голова районної
державної 
 адміністрації Василь ГОЛЯДИНЕЦЬ

Коментарі
15 Травня 2017, 01:17
а що петро нестерчук вже забув за район такий крутий меценат
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024