Шацький суд покарав чоловіка за вилов риби сіткою

07 Жовтня 2020, 11:59
Сомик канадський 5318
Сомик канадський

Рибак заплатить штраф за незаконний вилов риби.

13 вересня чоловік  ловив рибу у озері Світязь сітками без належного на те дозволу. Правоохоронці виявили в чоловіка два кілограми сомика. склали протокол про адміністративне правопорушення та конфіскували дві сітки.

Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Своїми діями чоловік порушив Закон України «Про природно-заповідний фонд України»та «Положення про Шацький НПП».

Суд отримав заяву від директорки Шацького парку про відшкодування майнової шкоду, заподіяної природно-заповідному фонду Шацького НПП, внаслідок незаконного добування риби - сомика канадського на суму 60 гривень.

Чоловіка визнали винним та призначили адміністративне стягнення – штраф в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 340 гривень з конфіскацією знаряддя вчинення правопорушення - 2 сіток.

Також горе-рибаку доведеться сплатити в дохід держави судовийзбір у розмірі 420 гривень.

Коментарі
07 Жовтня 2020, 16:01
Дурня яка, знайшли крайнього або прибрали "конкурента". Поки ходив біля озера після заходу, бачив мінімум 5 рибалок які попливли на лодках в темнотінь із знаряддям, напевно вирішили розслабитися під шум хвиль подалі від берега. Хотіла б поліція їх виловити, то ха тиждень добрий десяток "рибалок" виловили б тупо біля берегу.
08 Жовтня 2020, 13:37
цього соміка навпаки треба виловлювати він у всьому сввіті рахується непотрбна риба він у вас на Світязі всі вугрі виїв то тепер у Польщі купляєте умнікі
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром