В Шацькому районі за 5 мільйонів гривень відремонтують амбулаторію

06 Жовтня 2020, 14:20
4287

Уже завершився тендер на визначення виконавця ремонтних робіт амбулаторії загальної практики сімейної медицини села Пульмо.

2 жовтня Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, Володимир Самусєв,  заступник голови Шацької РДА, Світлана Крецу, директор КНП «Шацька районна лікарня» відвідали Пульмівську сільську раду, - повідомляють у Шацькій райраді.

Основною метою візиту став огляд Пульмівської амбулаторії, де буле зроблено ремонт за ініціативи голови Шацької районної ради. З районного бюджету виділено кошти аби забезпечити необхідне співфінансування – 10% від загальної вартості . На реалізацію проєкту «Капітальний ремонт амбулаторії загальної практики (сімейної медицини) по вул. Незалежності, 169, с. Пульмо», згідно з інформацією публічних закупівель Prozorro, витратять більше 5 мільйонів гривень. Замовником робіт є департамент інфраструктури Волинської обласної державної адміністрації, а виконає роботи – товариство з обмеженою відповідальністю «Волбуд».

Керівники зустрілися з Володимиром Дубанічем, завідувачем амбулаторії с.Пульмо аби обговорити усі деталі ремонту. Найперше, вирішено питання приміщення, куди перенесуть амбулаторію та де тимчасово декілька місяців обслуговуватимуть пацієнтів. Світлана Крецу повідомила, що працівники лікарні готові вже почати переносити обладнання, адже гроші необхідно використати до кінця фінансового року.

Сергій Карпук звернув увагу на те, що необхідно залучити спеціалістів, які зможуть детально переглянути проект та виявити нюанси, які необхідно зробити, але не внесені до переліку ремонтних робіт. Окрім того, керівники району просять щоденно пильнувати за якістю проведених робіт в амбулаторії для  хорошого результату.

Світлана Крецу попросила головного лікаря Пульма, аби двері, які недавно лише вставили і є в хорошому стані, зняли акуратно, які ще можуть бути використані.

Кошти, виділені на ремонт, мають бути освоєні до кінця цього року.








 

Коментарі
06 Жовтня 2020, 18:53
Ще лікаря нормального дайте в це село. Бо діючий, м’яко кажучи, не зовсім компетентний в медицині.
07 Жовтня 2020, 11:45
А яким боком Крецу до Пульмівської амбулаторії,якщо сімейною медициною керує Жданова.Чи приїхала розказати як двері знімати?Аж ні,вибори
07 Жовтня 2020, 15:02
Сімейна медицина в складі Шацької районної лікарні, якою керує Крецу)<br/>Тобто Жданова є підлеглою Крецу) <br/>вибори тут ні до чого) <br/>П.С, Крецу не по цьому округу балотується
08 Жовтня 2020, 14:01
Краще б лікарям які захочуть у вас робити щоб підняти цілину вашого краю по будинку дали тоб і з Ковеля і з Луцька приїхали і лікарню підняли до рівня Ковелського МТМО, а то робити ремонт де він вже давно зроблений і потрачені немалі кошти вже так відмивати(красти) державні кошти внаглую серед білого дня при Порошенко такого не було
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024