У «Лісовій Пісні» вшанували святих великомучениць Віру, Надію, Любов та їхню матір Софію

05 Жовтня 2020, 13:30
2801

30 вересня, у день, коли християни вшановують святих великомучениць Віру, Надію, Любов та матір їхню Софію, у санаторії «Лісова пісня» відбулося свято

Про це повідомляють на сайті здравниці.

На святкове богослужіння, яке здійснили настоятель Свято-Миколаївського храму села Пульмо, отець Олександр Черевко, та Благочинний Любомльсько-Пантелеймонівської округи, протоієрей Іоанн Масюк, прийшло чимало відпочивальників та пацієнтів санаторію, а також працівників здравниці та медичний персонал на чолі з директором санаторію Русланою Дибель














Святі молитви за здоров’я з вуст священників, благодатний спів хористів та освячення води, яку видобувають зі свердловини санаторію та збагаченою різними мінералами, створили особливу атмосферу у капличці.

А вже у післяобідню пору, зважаючи на дощову погоду, усіх запросили у ресторан «Лісова пісня», де організували справжнє святкове дійство. Привітала зі святом усіх присутніх та побажала миру, злагоди та довголіття відвідувачам здравниці, і тим, хто своєю щоденною копіткою працею дарує здоров'я відвідувачам «Лісової пісні» - медичному персоналу. А особливі зичення линули від Руслани Дибель жінкам – працівницям санаторію з іменами Віра, Надія, Любов та Софія. Їм керівниця здравниці вручила грамоти та іконки святих. Відзначили подарунками і двох працівниць санаторію, котрі доглядають за капличкою – Ольгу Карпук та Марію Шульжик.









 

Не обійшлося свято і без музичних вітань. Запалювала публіку ведуча заходу, завідувачка відділенням культури санаторію Ольга Гайова. Ліричні та запальні українські народні пісні звучали у виконанні народного ансамблю «Лісова пісня», а також авторські пісні Галини Корнелюк, керівниці ансамблю. Гуморесками веселила аудиторію учасниця колективу Валентина Забродоцька.

Апофеозом свята став розіграш лотереї. Вона цього разу була безпрограшною, про що подбала адміністрація «Лісової пісні». Той, хто не пошкодував 40 гривень за квиток, обов'язково отримував приз. Розіграли на святі й аж 22 суперпризи та головний приз – сертифікат на відпочинок та оздоровлення у санаторії «Лісова пісня».


















 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024