Світязь: діти посадили дерева в шкільному дендропарку

12 Травня 2017, 11:40
2956

«Наш Світязь стане кращим, якщо про нього подбаю Я».

Під таким девізом традиційно проходить у ЗОШ І-ІІІ ст. с.Світязь тиждень екології. 

Зазвичай ми працюємо по впорядкуванню шкільного дендропарку, квітників, висаджуємо дерева. Проте погода внесла в наші плани корективи. І ми зосередились на агітаційній роботі.

1

 

Протягом тижня проведені навчальна екскурсія  з природознавства для учнів  5 класу на екологічну стежку «Світязянка» (вч.  Дужич Н.І., Бобилева Л.В.),   урок – екскурсія по шкільному мінералогічному куточку  для учнів 4 класу ( вч. Озімок Н.В. та учні 8 класу Шлапа Софія, Адамчук Анна,  Сахарук Ігор), перед учнями школи виступили члени екологічної агітбригади «Джерело» на тему «Потрібно століття, щоб відновити те, що зруйнував день». (вч. Озімок Н.В.) Виступ був присвячений Шацькому національному природному парку.


 

На виступі були присутні наукові співробітники  Шацького  НПП Юрчук Петро Володимирович та Турич Віталій Вікторович, які поділились з учнями інформацією про завдання і діяльність даної організації. пізнавальною була інтелектуальна гра  для учнів 7-х класів (вч.Оксентюк О.І.). 64 учні школи традиційно взяли участь у міжнародному природничому інтерактивному конкурсі «Колосок весняний». Особливо активними були першокласники. Прасюк Юрій, учень 11 класу, став найактивнішим учасником цієї гри в школі.


  

Коментарі
12 Травня 2017, 18:38
Молодці учні,а особливо Ніна Василівна, яка завжди організовує такі роботи.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром