Шацькому чемпіону Європи і срібному призеру чемпіонату світу з веслування придбали спортінвентар

30 Вересня 2020, 17:58
4094

Купили весло за 12 тисяч гривень, виділених з районного бюджету.

Про це повідомляють в пресслужбі Шацької районної ради.

Шацька дитячо-юнацької спортивної школи, директором якої є Сергій Стаднік, ось уже більше 50 років є кузнею здоров'я, рекордів та чудових спортивних традицій.
Юні спортсмени з усього району тут проводять дозвілля. Вихованці спорт школи – неодноразові призери обласних, всеукраїнських та міжнародних змагань. Особливе місце в посідають види змагань на воді – веслування на байдарках та каное. Учні шацьких тренерів стають майстрами спорту України. Вони захищають честь не лише Шацька, а й всієї країни!
В 2019 році Шацький район зайняв друге місце у ІІ групі за підсумками рейтингу 2019 року, результатами виступів спортсменів області на офіційних обласних змаганнях з олімпійських видів спорту серед районів та міст обласного значення. Найбільшу суму балів принесло саме веслування.
Виріс у цьому закладі й Дмитро Озимок, чемпіон Європи і срібний призер чемпіонату світу. Після закінчення школи, юнак вступив до вишу у Львові, де продовжив здобувати спортивні нагороди. Сьогодні Дмитро Озимок – член збірної України з веслування на байдарках і каное та захищає честь свого рідного краю на змаганнях різного рівня.
Однак, для хорошого результату спортсмену, окрім хорошою фізичної підготовки необхідно і спортивне обладнання. Тому, з районного бюджету виділено 12 тисяч гривень на придбання весла. З ним виступатиме Дмитро на спортивних змаганнях.
Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, вручив Дмитру Озимку спортінвентар та побажав успіхів. Зараз також необхідно придбати байдарку. Як повідомили голові районної ради, такий човен українського виробництва коштує близько 18 тисяч гривень. Очільник райради пообіцяв спільно з депутатами розглянути можливість профінансувати.
Підтримка спорту – запорука здорового суспільства.

1



 

Коментарі
30 Вересня 2020, 23:30
весло то до каноє-навіщо йому байда?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром