Атовці Шацького району обдумуватимуть об’єднання із обласною спілкою ветеранів АТО

10 Травня 2017, 21:20
4073

У Шацьку дев’ятого травня відбулися чергові збори громадської організації «Ветерани АТО Шацького району».

Про це йдеться на сторінці громадської організації у Facebook.

На порядок денний виносилось питання : звіт голови спілки Ярослава Крата щодо діяльності громадської організації за п’ять місяців роботи. Голова спілки поінформував присутніх про стан реалізації проекту щодо забезпечення членів громадської організації земельними ділянками для індивідуального дачного будівництва.
На засідання громадської організації завітали представники «Спілки воїнів АТО Волині» - заступник голови організації Олександр Сервантович та секретар Ярослав Мудрик. Основним питанням, яке стояло перед присутніми членами, це об’єднання Шацької організації із обласною спілкою.


 

Зі слів представників обласної спілки, об’єднання необхідне, адже для вирішення нагальних питань пересічному бійцеві АТО буває непросто достукатися у кабінети чиновників. Єдина спілка матиме вагоме слово, тож за її створення висловилася більшість організацій ветеранів АТО. З їх слів, новостворена спілка займатиметься тим, чим свого часу займалася спілка воїнів-афганців - соціальними проблемами, питаннями лікування, відпочинку ветеранів АТО, забезпеченням родин загиблих бійців, інвалідів АТО.

Представники запросили членів спілки 14 травня взяти участь у виборах голови обласної «Спілки воїнів АТО Волині» та запропонували 21 травня взяти участь у марші Гідності і вшанування загиблих під Волновахою. Питання об’єднання поки залишається на часі, остаточного рішення членами Шацької ГО не прийнято, але вирішено питання об’єднання взяти для роздумів і на наступних зборах прийняти рішення.
Також в громадській організації просять членів організації, які з поважних причин не взяли участі у зборах, зв’язатися із головою ГО щодо роз’яснення механізму надання земельних ділянок для індивідуального дачного будівництва.

1

 

Коментарі
11 Травня 2017, 02:53
шось пеха і оксинтюка ниведно
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром