Військові капелани потрапили під обстріл, проте допомогу бійцям і дітям-сиротам доставили

09 Травня 2017, 20:30
3139

Військовий священик із Шацька Роман Скірак разом із протоієреєм Матвієм Олійником з Люблинця та капеланами Володимир-Волинської єпархії здійснили чергову поїздку на Схід.

Священики взяли участь у великодньому візиті до воїнів 14-ї бригади, які перебувають на передовій. Також відвезли військовим не лише гуманітарну допомогу, а й інші речі, яких вони потребують, зокрема, запчастини, спорядження, а також вишиті тризуби на згадку про те, що про них завжди пам'ятають.

Не вперше із душпастирями поїхав і мистецький десант із Ковеля «Вбережу», який давав концерти, і тим підтримав бойовий дух.

Як розповів протоієрей Роман Скірак, настоятель парафії святого Архістратига Михаїла УПЦ КП смт Шацьк, капелани відвідали дитячі садки, школи, інтернати. Зокрема, відвезли іграшки для дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування інтернату міста Щастя, що на Луганщині.

Читайте також: Школярі Шацького району зібрали іграшки для дітей-сиріт Луганщини

Не обійшлося без ексцесів - в дорозі вийшов з ладу автомобіль, яким капелани їхали на схід, а в Станиці Луганській вони потрапили під обстріл. Дякують Богу за те, що все обійшлося і ніхто не постраждав.

3

2

3

1

2

2

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром