ВесілляНаРайоні: долі поєднали чари новорічної ночі

26 Вересня 2020, 12:21
7061

Шачани Анастасія Піддубна і Віктор Сухецький вирішили назавжди поєднати свої життя.

Друзі та рідні вітають молоду пару в соціальних мережах, а молодята поділися з Район.Шацьк своєю історією знайомства.

...Це був звичайний, холодний, зимовий вечір після Нового Року. Вона у синій сукні, на високих підборах та у зимовій куртці разом зі своєю подругою, а на разі і старшою дружкою, прямували до клубу аби порозминати молоді кістки. Він після бурхливого святкування Нового року вирішив завітати до клубу, де проходила його молодість, і «позависати» із друзями. Бал-маскарад, шалені співи і танці, та вони б не зустрілись у такому натовпі людей, якби не…

Після короткого знайомства та веселого вечора, Віктор , як справжній джентльмен, підвіз Настю додому, бо ж на високих каблуках далеко не зайдеш.

А потім обмін номерами і спокійних три дні, поки Вітя не надумав зателефонувати до Насті. За годинами розмов вони пізнавали одне одного все ближче і ближче, але обоє твердили, що вони просто друзі, допоки одного разу друг нареченого не сказав: «Слухай, а може то судьба?».

Пройшов рік відтоді, як вони познайомились. Вітя згадав слова свого друга і вирішив зробити цей день незабутнім для них обох. Нічого не підозрюючи, Настя вчилась водити авто, інструктором якого був, звичайно, Віктор. Він сказав їй поїхати на пасіку, аби щось там забрати. Та коли Настя зайшла в хатину, вона не могла повірити своїм очам… Почувши довгоочікуване «Ти вийдеш за мене?», вона зі сльозами на очах сказала ТАК.

І відтепер і назавжди вона його зірка, а він – її небо. Вона – корабель, а він – океан, вона його кучерява, а він її голубоокий коханий.

9

6

6

7

6

8


6

6

5

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром