Соціологічні опитування: які партії підтримають на виборах волиняни

25 Вересня 2020, 16:29
2422

Партія «За майбутнє» є на Волині беззаперечним лідером виборчих перегонів.

Про це свідчать результати опитування, проведеного в області протягом 10-14 вересня авторитетною Соціологічною групою Рейтинг.

Так, партія «За майбутнє» є лідером у рейтингу партій до Волинської обласної ради. Її готові підтримати 37,8% серед тих, хто буде голосувати та визначився із вибором. На другому місці – партія «Слуга народу» – відстає на 25,8 відсотка.

Як зазначила очільниця Волинської обласної організації партії «За майбутнє» Ірина Констанкевич, ці результати опитування – показник спільної роботи партії, її лідера і місцевих громад.

«Результати соціологічного дослідження «Рейтинг», якщо відверто, не стали для мене несподіванкою – ми й раніше періодично отримували соціологічні дані, аби звіряти нашу діяльність з оцінкою волинян. Поруч з тим, результати «Рейтингу», які свідчать, що на Волині ми – лідери, дуже важливі: адже їх оприлюднила одна з найавторитетніших в Україні соціологічних установ і в їх достовірності ніхто не сумнівається», – зазначила Ірина Мирославівна.

«Окрім того, ці результати демонструють позитивну динаміку. А отже – свідчать про правильно вибрану стратегію нашої роботи, яку зрозуміли і оцінили волиняни. І, зрештою, мушу додати, що це – не межа! У нашої політичної сили є значний потенціал – це авторитетні, знакові, дієві люди, які будуть балотуватися від партії до різних органів місцевої влади, і далі підніматимуть її авторитет і впізнаваність. Таких людей на Волині – майже 1 600! Це багато. І ми вважаємо, що це закономірний показник спільної нашої роботи» – додала народна депутатка.

«Окремо відзначу діяльність нашого лідера Ігоря Палиці, який послідовно упродовж багатьох років відстоює інтереси нашої області. А люди такий патріотизм шанують» – зауважила Ірина Констанкевич.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39