Шацьк: працівники культури організували свято для ветеранів і дітей війни

09 Травня 2017, 10:00
3142

До Дня Перемоги в Шацькому міському будинку культури відбувся концерт для ветеранів Другої світової та дітей війни.

Колоритний захід, на якому не лише співали і танцювали для свідків воєнного лихоліття, а й пригощали їх смачним обідом, організовували розваги, ініціювала і провела Ніна Вирович, директор Шацького МБК.

В приміщенні клубу, де чекали на дорогих гостей, з самого ранку кипіла робота: тривали репетиції, сервірувалися столи.

1

1

1

 

На свято завітали ветерани і поважні люди селища: Михайло Гірич, ветеран, учасник бойових дій у Другій світовій, Адам Дударчук, голова районної ради ветеранів, Єва Ярошук, голова селищної організації ветеранів, Костянтин Чесноков, почесний голова районної ради ветеранів, Ніна Верешко, голова районної організації інвалідів, та багато інших.

1

 

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих на війнах захисників України, а далі аматори сцени та школярі зробили все можливе, щоб на обличчях поважних гостей засяяли щасливі усмішки.

Народний ансамбль «Молодички» виконав найкраще зі свого репертуару, особливо гаряче аплодували співачкам за пісні про батьків, про ветеранів, про прикордонників, всі разом співали «Червону руту» і легендарні фронтові.

1

1

1

 

Порадували співом Катерина Хвисючик, Софія Фортуянова. Не по-дитячому серйозні роздуми на тему війни та сьогодення країни прочитала присутнім їх автор вихованка БДЮТ Діана Жур. З емоціями, які вилилися на папері в поетичні рядки, поділилася з усіма Катерина Цвид. Гарний настрій подарували ветеранам і дітям війни маленькі учасники танцювального колективу «Світанок» Шацького БДЮТ (керівник Ірина Корнелюк).


 

Привітали усіх з Днем Перемоги Людмила Цевух, секретар Шацької селищної ради, Адам Дударчук та Єва Ярошук, а діти подарували ветеранам квіти.

Далі свято продовжилося в невимушеній домашній атмосфері: гості пригощалися смачними стравами, спілкувалися, співали пісні своєї молодості і танцювали під баян польку і вальс!

1


 

Під кінець свята дякували всім, хто причетний до організації такого чудового свята: директору МБК Ніні Вирович, художньому керівнику Тетяні Гаврось, підприємцю Тетяні Сіжук, невтомній помічниці Людмилі Причепі, працівникам Шацького територіального центру соціального обслуговування Світлані Пех, Катерині Шульзі, Марії Сидорук, Шацькому будинку дитячої та юнацької творчості.

2

2

 

Коментарі
09 Травня 2017, 23:40
молодець :)
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024