Хлопець, який у Мельниках був серед молодиків,що погрожували пістолетом, втік з-під варти прямо в залі суду

24 Вересня 2020, 15:10
4260

У Луцькому міськрайонному суді з-під варти втік обвинувачений

Про це повідомляє ВолиньPost.

23 серпня, під головуванням судді Ігоря Ясельського відбулося засідання щодо розбою, у скоєнні якого підозрюють Дениса Карп’яка та Максима Прохоровського.

Відомо, що під час засідання суд розглядав клопотання прокурора про зміну запобіжного заходу Денису Карп’яку із домашнього арешту на тримання під вартою.

Зрештою, після того, як суддя оголосив, що задовольняє клопотання, виникла пауза через очікування конвоїрів, які мали забрати обвинуваченого в слідчий ізолятор. У той момент Карп’як і вирішив тікати.

Обвинувачений вирвався із зали суду та почав бігти. Його кинулися доганяти конвоїри, які відкрили попереджувальний вогонь. Проте це не зупинило втікача.

Хлопця таки спіймали поблизу суду. Наразі він перебуває у слідчому ізоляторі.

 Прокурор клопотав про зміну запобіжного заходу на тримання під вартою через те, що під час того, як Карп’як мав би перебувати під домашнім арештом, він продовжував скоювати правопорушення, наприклад 22 серпня на озері Пісочне, що в селі Мельники, молодики у неадекватному стані нападали на відпочивальників із кулаками та погрожували пістолетом. За інформацією ВолиньPost серед них був і Денис Карп’як, що підтверджують фото докази та джерела видання у правоохоронних органах.

Читайте також: Мельники: невідомі погрожували відпочивальникам пістолетом



1

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром