Начальник комунального підприємства "Будинкоуправління" привітав працівників з 45-річчям діяльності організації

08 Травня 2017, 09:15
2371

Шановні працівники та ветерани комунального підприємства «Будинкоуправління»!

Прийміть щирі вітання з нагоди 45-річчя заснування організації. Комунальні блага стали настільки звичними, що ми не замислюємось, якою важкою працею забезпечується стабільна робота комунального господарства.

На ваших плечах лежить величезна відповідальність за забезпечення нормальної життєдіяльності громади. Саме ви створюєте гарний настрій у людей. Від вашого ставлення до справи великою мірою залежать працездатність людей, їх настрій, атмосфера в суспільстві, затишок і комфорт.

У цей святковий день хочеться подякувати за клопітку та вкрай необхідну працю робітникам рятувальної служби та медпункту, прибиральникам територій та квітникаркам, працівникам благоустрою та водопровідно-каналізаційного господарства, водіям, трактористам, робітникам полігону ТПВ та працівникам адмінапарату, яку ви повсякденно виконуєте для того, щоб життя і відпочинок кожної людини було комфортним, зручним та безпечним.

Бажаємо міцного здоров’я, добра, благополуччя, затишних осель, мирного неба над головою, професійних успіхів і нових трудових здобутків, миру й злагоди в сім’ях, здійснення всіх життєвих планів і сподівань! Зичимо, щоб вам завжди вистачало професійної майстерності, досвіду та витримки для виконання завдань щодо якісного обслуговування громадян! Нехай вам силу Господь посилає, а Матір Божа вас оберігає!

Іван КОВАЛЬ, начальник КП «Будинкоуправління», 

Сергій СІЖУК, голова трудового колективу КП «Будинкоуправління».    


 

Коментарі
09 Травня 2017, 00:00
Молодець!!!
12 Травня 2017, 02:50
странний
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром