В Смоляро-Світязькій школі відзначили свято осені

22 Вересня 2020, 11:04
3477

21 вересня в навчальному закладі провели виставку-конкурс  осінніх композицій з підручних матеріалів. Школярі також підготували тематичні декламації.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці навчального закладу.

«Осінь ‒ пора достиглих овочів і фруктів. А ще восени природа дарує нам безліч матеріалу, який в умілих руках стає справжнім витвором. Тому доброю традицією стало проведення у нашій школі свята Осені.

З самого ранку 21 вересня розпочався парад овочів та справжній бенкет осінніх дарів. Засяяло яскравими барвами, задухмяніло чорнобривцями і запашними яблуками. Кожен класний колектив демонстрував цікаву виставку виробів з чудових осінніх дарів, квіткових композицій.

Треба зазначити, що учні підійшли до конкурсу творчо та досить креативно. Композиції чарували око своєю різноманітністю.

Таке шкільне свято виховує в учнів повагу до праці хлібороба, до рідної землі, до отчого дому. В.О. Сухомлинський говорив, що духовне життя дитини повноцінне лише тоді, коли вона живе у світі гри, казки, музики, фантазії, творчості. Без цього вона – засушена квітка.

Але сьогодні ми переконалися, що осінь ‒ не час для байдужості. Тут потрібні лише яскраві фарби і щирі емоції,» – йдеться в дописі.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром