З професійним святом привітали працівників Шацького фахового коледжу

18 Вересня 2020, 17:40
4332

Щорічно, в третю неділю вересня професійне свято відзначають працівники лісу.Напередодні у Шацьку вітали працівників Шацького коледжу.

Про це повідомляють в пресслужбі Шацької РДА.

Ліс – неоціненний скарб, дарований людині природою. Лісова галузь - відіграє визначну роль для економіки Шацького району та держави, є чинником величезного позитивного природного і екологічного впливу на навколишнє середовище.

Відкриваючи урочистий захід заступниця директора з виховної роботи Тетяна Натальчук акцентувала увагу на безцінному значенні лісів, що забезпечують найважливіші умови життя на Землі.


 

Усіх присутніх з професійним святом привітав директор Шацького лісового коледжу, заслужений працівник освіти України, кандидат сільськогосподарських наук Ігор Жмурко. Він зазначив, що День працівників лісу – це свято людей, які примножують всі багатства лісу, які щодня захищають і розвивають його, які наполегливо працюють над підготовкою молодих спеціалістів для лісової галузі.

«Представники цієї професії повинні володіти мудрістю і гуманізмом. Метою нашої спільної роботи - забезпечувати раціональне використання лісу, яке дарує людям тепло і затишок та зберегти це багатство для наступних поколінь. І найбільшою цінністю нашого вишу – це і є наш викладацький та студентський колективи. Завдяки щоденної самовідданої праці примножуються наші здобутки задля розвитку лісового коледжу та лісової галузі в цілому» - наголосив Ігор Васильович.


 

З нагоди свята із словами привітання до викладацького колективу лісового коледжу звернувся голова Шацької районної ради Сергій Карпук. У своєму виступі він відзначив ефективність роботи викладачів коледжу і побажав подальшої праці в такому ж ритмі та ще більших здобутків задля процвітання лісівничої галузі, а саме розвитку вищого навчального закладу.

«Ліс - не тільки унікальний і безцінний дарунок природи, прикраса Шацького краю, але й запорука нашої екологічної безпеки, основа економічної стабільності регіону. Адже ліс є надзвичайно важливим природним ресурсом, який має універсальне значення в усіх галузях господарства. І сьогодні, як ніколи, важливо примножувати лісові багатства, берегти насадження для прийдешніх поколінь та оберігати їх екологічну привабливість. Впевнений, що тільки спільними зусиллями та завдяки вмілому впровадженню в лісовій сфері найсучасніших природоохоронних технологій, залучення цікавих інвестиційних проектів досягнемо поставлених цілей для подальшого розвитку як лісового коледжу,так і всього лісового господарства району» - додав Сергій Вікторович.




 

Сергій Карпук та Ігор Жмурко відзначили нагородами працівників лісового коледжу. Почесні грамоти Шацької районної ради та Шацької районної державної адміністрації за вагомі досягнення у професійній діяльності, сумлінну, наполегливу працю та з нагоди Дня працівника лісу отримали викладачка спеціальних дисциплін лісівничого профілю лісового коледжу Катерина Прасюк і майстер виробничого навчання ДВНЗ «Шацький лісовий коледж ім.В.Сулька» Андрій Дударчук.



 

Всі, хто виступав віталми колектив лісового коледжу з професійним святом – Днем працівника лісу. Бажали міцного здоров’я, щастя та благополуччя, творчих успіхів і нових трудових звершень в благородній та корисній для людей справі та віри в прекрасне, щасливе і мирне майбутнє України.

На закінчення для присутніх пролунало музичне вітання у виконанні педагині-організаторки лісового коледжу Тетяни Божук, подарувавши присутнім святкову та дружню атмосферу свята.







 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024