На Волині 1664 дітей навчаються дистанційно через коронавірус

18 Вересня 2020, 15:23
1973

1664 учнів волинських шкіл нині навчаються дистанційно.

Про це повідомляють на сайті Суспільне.

За останню добу коронавірусну хворобу підтвердили у двох дітей. Про це Суспільному телефоном розповіла заступниця начальниці обласного управління освіти Тетяна Соломіна.

Учні, які не відвідують школу - були у контакті із недужими на коронавірусну інфекцію, або є школярами навчальних закладів, які переведені повністю на дистанційне навчання.

«Станом на 16 вересня у нас по області на самоізоляції перебувають 102 класи. 7 шкіл повністю перейшли на дистанційне навчання. Такі заклади є у місті Луцьку, Нововолинську, Володимирі-Волинському...», - розповіла Тетяна Соломіна.

За останню добу COVID-19 лабораторно підтвердили у 2-х школярів та 9-ти педагогів. По одному випадку захворювань учнів виявили в ЗОШ  Шацького району та обласного центру. Всього з початку нового навчального року захворіло 14 учнів та 31 працівник ЗОШ.

Усі класи, які через виявлення інфекції пішли на самоізоляцію, можуть повернутися до школи за 14 днів. Якщо ні в кого з однокласників більше не підтвердиться хвороба.

Нагадаємо, першими на самоізоляцію в області цього навчального року пішли четвертокласники луцької школи №22. У класі навчаються 27 дітей.

Читайте також: При опіках не варто покривати рану жирними мазями, – Роман Трач

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024