В Шацькій ОТГ впровадять програму «Соціальна громада»

17 Вересня 2020, 11:30
3503

Нову програму доступності до соціальних послуг обговорили у Шацькій ОТГ з обласними представниками.

Про це йдеться на сайті органу місцевого самоврядування.

Відбулась робоча зустріч працівників Департаменту соціального захисту облдержадміністрації (Людмила Сірбіненко) з виконавчим комітетом селищної ради та управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації з питань впровадження ПЗ «Соціальна громада». Також було обговорене питання надання соціальних послуг працівниками виконавчого комітету ОТГ, - йдеться у повідомленні.

1

1

 

Довідково: Програмний комплекс «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» (ПК «ІІС «Соціальна громада») — це клієнт-серверний WEB-додаток, який розроблено з метою наближення адміністративних послуг соціального характеру до мешканців об’єднаних територіальних громад (далі - ОТГ).

ПК «ІІС «Соціальна громада» об’єднує у єдиному інформаційному середовищі «фронт»-офіси прийому документів від населення, що знаходяться, приміром, у ЦНАП з «бек»-офісом у структурних підрозділах соціального захисту населення (далі - СПСЗН) райдержадміністрації, де приймається рішення про надання адміністративної послуги соціального характеру. Це, у свою чергу:

  • Пришвидшує отримання адміністративних послуг соціального характеру майже на тиждень, адже раніше органи місцевого самоврядування (далі - ОМС) в середньому раз на 7 днів доставляли прийняті документи від населення до СПСЗН. ПК «ІІС «Соціальна громада» того ж дня дасть змогу передавати в «бек»-офіс прийняті електронні копії документів.

  • З метою формування паперових особових справ одержувачів усіх видів соціальних допомог паперові документи передаються з «фронт»-офісу до СПСЗН не рідше ніж 1 раз на 2 тижні.

  • Наближує послуги до мешканців ОТГ через мережу «фронт» - офісів.

1

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024